Serveis

Rocamar

Serveis

Rocamar t’ofereix tot el seu suport i servei personalitzat i altament professionalitzat en aquelles qüestions relacionades amb les teves necessitats específiques en materials naturals i artificials per a la construcció i decoració de casa seva, oficina, comunitat de veïns, etc., tant en el vessant més tècnic com en els aspectes més estètics:

  • Gran Showroom amb totes les seves referències representades de fàcil i còmode accés. A 4 km. de Barcelona, més de 4.000 m2 d’exposició de materials en format taula o estandarditzat.
  • Elaboració de pressupostos dels materials del teu interès mitjançant la col·laboració de professionals recomanats per Rocamar que podran fer realitat el teu projecte per a la teva llar.

 

Així mateix Rocamar ofereix també aquests serveis als professionals de la decoració (arquitectes, decoradors, reformistes, etc..) ia més habilita un correu electrònic de consulta sobre tota mena de qüestions relacionades amb la pedra natural i artificial de la nostra àmplia i variada oferta.

I finalment ofereix al professional marbrista altres serveis com consultes sobre materials no habitualment en existències, documentació tècnica (certificats, tests d’assajos, característiques tècniques…), així com formació sobre diversos aspectes relatius a la pedra en general (productes per al tractament químic de la pedra, materials de subjecció, disseny de taulells, prevenció de riscos laborals, etc…)”.