Rocamar

Materials naturals de diversitat d'orígens i de funcionalitats.

ROCAMAR disposa d’una amplíssima gamma de productes, tant naturals (granits, marbres, calcàries i sorrenques) com artificials de quars, marbre reconstituït (marca Marmol Compac) i ultracompactes, de la més alta qualitat.

Destaquen granits d’alta qualitat, nacionals i d’importació i en estoc permanent (clàssics i multicolor), de les marques més prestigioses i reconegudes com Lithosfera by Rocamar, marbres, calcàries i sorrenques amb colors i acabats idonis per a arquitectura i decoració, que uneixen bellesa, elegància, funcionalitat i duresa extraordinària, i també totes aquelles referències amb més presència al mercat. 

Visiteu el nostre ShowRoom i descobriu l’àmplia gamma de varietats, mides, colors, tonalitats i textures sorprenents d’una força visual i conceptual absolutes. Infinites possibilitats aplicatives i d’integració per dotar d’estil i caràcter tot tipus d’espais a l’interior i l’exterior: taulells de cuina, taulells de bany, façanes, revestiment de terres, revestiment de parets

Aplicacions dels nostres materials Rocamar