Austral

Material de gran bellesa i versatilitat

El Blanc Austral és un marbre de color blanc, de gra mitjà i fons uniforme, presentant, amb més o menys intensitat, unes vetes paral·leles de color gris/blau que li confereixen la seva singularitat.

Els marbres i pedres ornamentals de l’illa de Mármara, a Turquia, són materials que s’han utilitzat en arquitectura des de temps remots: Roma, Bizanci i l’imperi Otomà ja van utilitzar aquestes varietats per a tot tipus de construccions.

Aquesta pedra ornamental es caracteritza per ser no cristal·lina, cosa que li confereix un fons suau de color blanc que manté la seva uniformitat en tota la superfície a utilitzar, combinat, en major o menor mesura, amb vetes grises que li atorguen el caràcter únic.

Donada la seva naturalesa, els acabats més habituals utilitzats en tot tipus de projectes decoratius serien: polit brillant, apomazat, buixardat i sorrat.

Estudi de tacabilitat

Estem realitzant un estudi de tacabilitat sotmetent el Blanc Austral a diversos productes susceptibles de provocar taques a les pedres ornamentals. D’altra banda, s’està fent un estudi comparatiu amb una altra referència que ocupa quant a ús pràcticament el mateix espai en decoració. Esperem tenir-ho en un parell de setmanes com a molt.

Característiques tècniques

Aplicacions dels nostres materials Austral